U trendu

Konjegivić Krivokapiću: Bili ste funkcioner u vladi DPS

PODGORICA – Poslanik opozicione SDP optužio je danas u parlamentu premijera Zdravka Krivokapića da ne govori istnu i da je bio funkcioner u vladi DPS-a, kada ga je on lično glasao za predsednika Upravnog odbora Akreditacionog tela.

„Vi ste mojim glasom birani za funkcoinera vlade DPS, SDP i Bošnjačke stranke“, rekao je Konjević, koji je prethodno premijera, u okviru „premijerskog sata“ pitao o Budžetu i rastu nezaposlenosti i zakonu o nelegalo stečenoj imovini, ali i o Krivokaićevoj vezi sa Američkom privrednom komorom.

Krivokapić je na to odgovorio da nije njega Konjević glasao kao člana DPS i SDP, već zbog toga što u tim strankama tada nije postao nijedan čovek koji je mogao da obavlja taj posao.

„Jer, ja ne gledam šta je u korist partije, već šta je u korist države. Neki iz DPS i vaše stranke su tada govorili da Akreditaciono telo ne treba ni da postoji“, odgovorio je Krivokapić i dodao:

„To što ste me glasali je zato što vi tada niste znali ni ko sam ni šta sam, već zato što ste dobili takav predlog. Vreme dizanja ruku je prošlo“.

Konjević je u replici rekao da ga je na tu funkciju tada predložio Milo Đukanović, kao tadašnji premijer.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.