U trendu

Mediji: Brajan Volš bi trebalo da bude izveden pred sud 27. aprila

BOSTON – Brajan VolÅ¡, koji je optuÅŸen za ubistvo supruge Ane VolÅ¡, Amerikanke srpskog porekla, trebalo bi ponovo da se pojavi pred sudom 27. aprila, javio je američki Boston njuz.

Kako navodi, očekuje se da će VolÅ¡ (48), otac troje dece, koji je optuÅŸen da je testerom raskomadao telo supruge i uklonio njene posmrtne ostatke, biti izveden pred ViÅ¡i sud u Norfolku 27. aprila u 10 sati po lokalnom vremenu.

OkruÅŸni tuÅŸilac okruga Norfolk Majkl Morisi, 30. marta je objavio tri optuÅŸnice protiv VolÅ¡ea: za ubistvo supruge, za dovođenje policijske istrage u zabludu i ometanje pravde, kao i za nepropisno prenoÅ¡enje ljudskog tela.

TuÅŸilaÅ¡tvo optuÅŸuje VolÅ¡a da je 1. januara ubio 39-godiÅ¡nju suprugu u njihovoj kući u Kohasetu, u drÅŸavi Masačusets.

IstraÅŸitelji sumnjaju da su ostaci Ane VolÅ¡ spaljeni u postrojenju za odlaganje smeća.

Ana Volš, majka troje dece, vodi se kao nestala od novogodišnje noći.

Njen suprug je tvrdio da je krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letela za Vašington radi posla, ali nema dokaza da je ušla u avion.

Telo Ane Volš još nije pronađeno.

Brajan Volš se na suđenju izjasnio da nije kriv.
IstraÅŸitelji su pronaÅ¡li krv i krvavi noÅŸ u podrumu kuće porodice VolÅ¡, a, prema izvorima Si-En-En-a, u istoriji internet pretraga na uređajima Brajana VolÅ¡a pronađeno je da je traÅŸio „kako se reÅ¡iti tela ÅŸene od 52 kilograma“ i „kako raskomadati telo“.

Volš je tada potrošio i stotine dolara na kupovinu sredstava za čišćenje.
Na deponiji i u kontejnerima koji se nalaze u blizini zgrade u kojoj ÅŸivi Brajanova majka Dajana, pronađeni su predmeti koji su takođe predmet istrage.

Volš je od ranije bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje laşnih slika Endija Vorhola.
On se izjasnio krivim za internet prevaru i nezakonite novčane transakcije, izvestio je CBS Boston.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.