U trendu

Medojević: Eskobar odustao od Spajića, želi Milicu Pejanović Đurišić

PODGORICA – Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da je specijalni izaslanik SAD Gabrijel Eskobar odustao od lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića za predsedničkog kandidata i da sada radi na tome da predsednički kandidat na predstojećim izborima u Crnoj Gori bude Milica Pejanović Đurišić.

Medojević kaže da je do ove promene u stavu Eskobara o predsedničkom kandidatu u Crnoj Gori došlo nakon što je raskrinkao kriminalne radnje Spajića.

„Nakon mog raskrinkavanja kriminalnih radnji Spajića, imam saznanja da je Eskobar odustao od njega i da ga je pustio niz vodu do (SDT Vladimira) Novovića koji mu priprema adekvatan doček“, napisao je Medojević na Fejsbuku.

On kaže da je Pejanović Đurišić kao predsednički kandidat, koji bi mogao da privuče određeni broj glasača DPS-a, da Đukanović zna za taj plan i sigurno, kaže, neće je čuvati od prljave kampanje.

„DPS kandidat će, po svemu sudeći, biti Ivan Vuković, za koga se ne vežu korupcionaške afere. Protiv toga su Duško Marković i njegova frakcija, ali i Brano Gvozdenović i Roćen, koji ne veruju u šanse Vukovića“, naveo je Medojević.

On kaže da građanima Crne Gore neće biti nikad lakše da se opredele za jedinog kandidata koji će odgovarati samo građanima Crne Gore, poštovati Ustav i raditi na pomirenju po principu „sva prava svima“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.