U trendu

Misteriozni zastrašujući zvuk potresao Kaliforniju (video)

Tajanstveni zvuk potresao je američki grad San Dijego u blizini granice sa Meksikom, što je dovelo do fantastičnih spekulacije među stanovnicima. Za razliku od dva prethodna incidenta, koja su se dogodila u roku od 10 minuta posle 17 časova po lokalnom vremenu, poslednji se desio posle zalaska sunca oko 20:20.

Prema korisnicima društvenih mreža, ekstremno glasna buka podstakla je stanovnike da u pidžamama pohrle ka svojim komšijama, pitajući ih da li su i oni čuli zastrašujući zvuk.

Probijanje zvučnog zida, eksplozija i zemljotres bili su među najpopularnijim „osumnjičenima“.

Scenario po kome je zemljotres protresao San Dijego, kasnije je odbacio Američki geološki zavod, navodeći da u blizini tog grada nisu zabeleženi potresi.

Jedna osoba je navela da misteriozni zvuk podseća na tešku prirodnu katastrofu.

​Druga smatra da je buku verovatno proizveo korpus američkih marinaca, koji su prethodno upozorili stanovnike na bojevo gađanje.

​Gradonačelnik San Dijega je takođe govorio o incidentu i iskoristio priliku da podseti stanovnike da se vakcinišu protiv kovida 19.

​Prema američkim medijima, ovo je treći put ove godine da se desio misteriozni incident, koga su mediji nazvali „zemljotresom“. Prethodna dva puta incident se dogodilo u februaru i martu, a stanovnici su pretpostavljali da su bili svedoci zemljotresa. Međutim, američka Geološka služba kasnije je objavila da zemljotresa nije bilo.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)