U trendu

Monstrum: Prodala ćerku da bi mogla da šopinguje

Jedna Kineskinja je prodala svoje dete kako bi mogla da šopinguje. Žena je prodala svoju ćerku staru 19 meseci za 50.000 juana (oko 7.700 dolara) i istog dana krenula u kupovinu kozmetike, prenose strani mediji.

Ju, koju su kineski mediji opisali kao „mladu“, uhapšena je zajedno sa dva kupca optužena za trgovinu decom. Ona je najpre tvrdila da je njena ćerka nestala na železničkoj stanici, a njen nestanak je prijavila policiji tek 20 sati kasnije.

Policija je istragom otkrila da je žena primila novac na bankovni račun istog dana, a policija je posumnjala na trgovinu ljudima. Kako pišu tamošnji mediji, ona je sa ćerkom 20. maja otputovala u provinciju Hene, gde ju je prodala dvojici osumnjičenih trgovaca Veiu i Liju.

Kako prenosi Kurir, ona je kasnije priznala policiji šta je uradila, a oni su joj rekli da kontaktira prodavce kako bi pronašli njenu ćerku. Pre nego što su pristali da se sastanu, tražili su da plati 10.000 juana preko originalne cene kako bi joj vratili devojčicu. Kada su došli na ugovoren susret policija ih je uhapsila.

„Budi dobra u ćeliji, dovešću naše dete da te pokupi kada izađeš iz zatvora“, poručio joj je suprug.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)