U trendu

Možda bi Milatović trebalo da razmisli da zamrzne stranačku funkciju

PODGORICA – Jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić smatra da bi novoizabrani crnogorski predsednik i njegov stranački kolega Jakov Milatović možda trebalo da razmisli da zamrzne funkciju u stranci dok obavlja predsedničku funkciju da bi bio predsednik svih građana.

On kaže da bi tako postupio da je na mestu Milatovića koji je u drugom izbornom krugu predsedničkih izbora pobedio aktuelnog šefa države Mila Đukanovića uz podršku drugih partija.

„Mislim da je Milatović dovoljno odrastao da sam odlučuje. Ja bih lično, da sam pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, razmišljao o raznim opcijama. Ako bih pobedio u drugom krugu, uz podršku drugih partija, kao što je to uradio Milatović, možda bih razmišljao da zamrznem funkciju u stranci dok obavljam predsedničku funkciju, kako bih bio predsednik svih građana“, kazao je Spajić u emisiji „Link“ na Radiju Crne Gore.

Kaže da on ne nameće tu opziju i legitimnim smatra i ovo o čemu priča Milatović.

Spajić tvrdi da u stranci nema trzavica i sujete iako je to jedina stranka koja ima dva lidera, Jakova Milatovića i njega.

„Jedna od najvećih mojih pasija je podržavanje i štancanje mladih lidera. Ne bih se zaustavio na dva lidera…“, kaže Spajić i ističe da je uvek za to da se što više prostora daje mladim liderima da preuzimaju odgovornost, da grabe, da žele da rade, da daju što više rezultata, jer rezultatai su ključni.

“ DPS je prošlost, sada je vreme rezultata“, rekao je Spajić .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar