Načelnik bolnice podneo ostavku, odneo sve stvari iz kabineta

OSIJEK – Višemesečno nezadovoljstvo zaposlenih Odeljenja za radiologiju osječkog Kliničkog bolničkog centra rezultiralo je skandalom u čijem se središtu našao načelnik Klinickog Zavoda za radiologiju dr Tamer Salha koji je na kraju podneo ostavku, ali je iz svoje kancelarije odneo doslovno sve.

Nakon što ga je direktor KBC-a Željko Zubčić pozvao na razgovor i izvestio o ultimativnom pismu 15 zaposlenih radiologije koji traže njegovu ostavku ili će oni otići, Salha je podneo ostavku i napustio KBC, prenosi 24sata.hr.

On je, međutim, kasnije došao kamionom porodične firme po svoje stvari iz kancelarije i odneo je doslovno sve – ugaonu garnituru, fotelje, sto, krevet i zavesu za tuš kabinu. Iznošenje nameštaja fotografisao je jedan zaposleni u radiologiji, koji je potom sliku objavio na društvenim mrežama.

„Dozvolio sam mu da svoje stvari odnese iz kancelarije. Nisam znao šta će odneti. Valjda je odneo ono što je njegovo“, prokomentarisao je Zubčić, vidno potresen bizarnom situacijom u ustanovi kojom upravlja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.