U trendu

Novi zabavni park „Al Kana“ skoro gotov

ABU DABI – Novi zabavni park u Abu Dabiju, „Al Kana“, koji se prostire na 2,4 km površine, a posetiocima će pružiti širok spektar zabave, završen je 90 odsto, saopštio je „Al Barakah International Investment“, koja vodi projekat napominjući da će uprkos teškom vremenu, sve biti završeno u predviđenom roku.

Projekat je skoro završen i biće otvoren tokom važne godine, u kojoj će Ujedinjeni Arapski Emirati proslaviti 50. godišnjicu.

Naš glavni prioritet je prilagođavanje novim društvenim normama kako bismo osigurali sigurnost posetilaca. Naš tim sa vlastima radi na novim protokolima i procedurama kako bi se osiguralo da se sve smernice rigorozno primenjuju “, poručio je tim „Al Kane“, navodi agencija Ansa.

Komentarišući napredak u vezi sa „Al Kanom“ i situacijom na tržištu, izvršni direktor Al Barakah International Investment Fouad Mašal istakao je da je , „Al Kana“ turistički projekat koji će pružiti vrlo jedinstveno iskustvo svojim posetiocima i biti veoma značajan za sektor zabave i turizma u UAE.

Prostirući se do mora , „Al Kana“ će uključivati i Nacionalni akvarijum, najveći na Bliskom istoku, velnes centar „Bridge Vellneš“, bisokopske dvorane „Cinemacity Al Qana“ kao i „Pixel „ prostor za sportove i igre na internetu, a posetioci će moći da uživaju i u danima sa specijalnim pogodnostima kada će moći da bez ograničanja koriste usluge ovog zabavnog parka, prenosi agencija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.