U trendu

Omiljeni ministar Sinisa Mali, sa njim sve resim za 10 minuta

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Amidži šou sinoć na TV Pinku gde je odgovarao na pitanja iz privatnog života i o nekim zanimljivostima u odnosu sa svojim saradnicima, na pitanje koji mu je ministar omiljen rekao da je to Siniša Mali.

Razlog za to je, kako kaže to što sa njim može konkretno da razgovara i sve da reši u roku od 10 minuta i priznao kako je Mali zaslužan za mnoge projekte.

Ispričao je i da je Mali doprineo da se izgura Beograd na vodi iako je to bila njegova (Vučićeva) ideja i on je doveo investitore.

„Da nije bilo njega, nikada ne bismo izgurali projekat Beograd na vodi“, rekao je Vučić.

Podsetio je da viziju Beograda na vodi imao još od 2004. godine kada je u kampanji za gradonačelnika govorio da bi na Safskom amfiteatru mogao da se napravi najlepši deo Beograda.

Ispričao je kako je tadašnja kampanja izgledala.

„Tada sam bio u radikalima, Šešelj je bio u Hagu. Nije bilo ni finansija, sva vlast je bila u rukama demokrata… Ja sam snevao velike snove, i sećam se užasnog razocaranja posle prvog kruga. Drakulić je posle prvog kruga podržao Bogdanovića… Tada upoznajem prijatelje iz Izraela… Okacio sam neku sliku na bilborde, a ljudi mi kažu da ih skidam, i rekli su mi da mi fali politike i tada smo promenili potpuno kampanju, i procenat je bio zapanjujuć“, ispričao je Vučić.

Kaže da je danas Beograd na vodi najlepši deo grada , a napominje i da se gradi metro, koji će 2029 imati dve linije.

„To će promeniti izgled zemlje i Beograda“, kaže Vučić.

Očekuje da će i linijski park od Beton hale do Ada huje biti posebno lep deo grada i da će se radovati i pesaci i biciklisti, i oni koji vole istoriju.

Imaće 4,6 km i izgledaće fantasticno kaze Vučih.

Govoreći o šalama na njegov racun, Vučić je rekao da ga ništa ne vređa i da se teško može uvrediti, a našalio se i na racun svog duksa u kome je snimao spot sa semaforom, a povodom ruganja pojedinih opozicionih medija, i dodao da će ga pokloniti voditelju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.