Ovo je prvi snimak napada u Parizu (video)

Francuska policija izdala je nalog za hapšenje drugog osumnjičenog za pucnjavu u centru Pariza, u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjeno dvoje policajaca, javlja Rojters, pozivajući se na dokument u koji je imao uvid.

Nakon što je sinoć došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan policajac, a drugi je preminuo od posledica ranjavanja, na Jelisejskim poljima je došlo do druge pucnjave, prenose strani mediji.

U nalogu za hapšenje piše da je osumnjičeni stigao u Francusku vozom iz Belgije.Ranije je objavljeno da policija veruje da su u pucnjavi učestvovala najmanje dva napadača, od kojih je jedan ubijen.Prema navodima zvaničnika, jedan od osumnjičenih za napad na policajce u Parizu ranije je već označen kao ekstremista, prenosi AP.

Policija pretražuje kuću osumnjičenog napadača u blizini Pariza, saopštio je izvor iz policije. Francuski predsednik Fransoa Oland zakazao je večeras hitan sastanak. Incident se dogodio nekoliko dana pred predsedničke izbore u Francuskoj, a predsednički kandidati Marin le Pen i Fransoa Fijon otkazali su predizborne aktivnosti, prenosi AFP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.