U trendu

Ozbiljno povređen kada je na njega u bazenu pao bucmasti tinejdžer (video)

https://youtu.be/rxIban-x5L4

Evo šta može da se dogodi kad krenete s porodicom na godišnji odmor i prvog dana u pogrešno vreme krenete da se spuštate toboganom u vodu.

Britanac Grejem Hajd (44), koji je godišnjicu braka poželeo da provede sa ženom i osmogodišnjom ćerkom u Barseloni, doživeo je horor.

Samo čudo ga je spaslo od mnogo težih posledica kada je na njega u punoj brzini skočio jedan bucmasti tinejdžer.

Hajd je sa porodicom otputovao u Barselonu i već prvi dan odmora završio se njegovim ležanjem u bolnici sa kragnom oko vrata.

On je, naime, pristao da se sa ćerkom spusti niz tobogan u hotelu. Na svu sreću, ćerkica je krenula drugim toboganom. Grejem je prilikom doskoka u vodu doživeo bliski susret sa jednim poprilično krupnim tinejdžerom, koji nije ni gledao da li će neko izleteti iz „tube“, pa je svom snagom skočio u vodu, pravo na Britanca.

„U poslednjem trenutku sam ga video, ali prekasno da bih se spasao. Ogromna težina pala mi je na vrat i čuo sam kako je nešto jako ’kvrcnulo‘“, rekao je on.

Spasioci su imali pune ruke posla jer je Britanac bio ozbiljno povređen i u tom trenutku, pod vodom nije znao gde se nalazi.

Ceo odmor proveo je u hotelskoj sobi sa kragnom oko vrata, a tek dva meseca nakon odmora mogao je da se vrati džogingu i vežbanju u prirodi.

Kada je došao k sebi, Hajd je presavio tabak odlučivši da tuži turističku agenciju koja ga nijednom nije posetila tokom oporavka u Barseloni niti se na bilo koji način zainteresovala da mu pomogne.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar