U trendu

Pošao u kupovinu: Aligator šetao po tržnom centru (video)

Obezbeđenje i kupci jednog supermarketa u Kini ostali su šokirani nakon što je aligator prošetao hodnicima tržnog centra.

Na videosnimku obavljenom na YouTubeu kanalu može da se vidi kako aligator luta jednim kineskim supermarketom nakon što je pobegao iz staklenog rezervoara sa vodom.

Prema navodima lokalnih medija, aligator je trebao biti atrakcija kojom je obnovljeni supermarket u kineskom gradu Heči (Hechi) planirao da privuče što veći broj mušterija.

Ipak, životinja je pobegla narednog jutra, a radnici su se dali u potragu u pokušaju da je zaustave. Na videosnimku koji kruži internetom može da se vidi kako se ovaj veliki gmizavac penje uz pokretne stepenice, pre nego što je osoblje uspelo da ga savlada.

Kako bi sprečili da se dogodi najgore, usta su mu zalepili selotejpom i odsekli kandže. Uprava tržnog centra je krila od javnosti ovaj incident koji se desio krajem prošlog meseca.

https://www.youtube.com/watch?v=qcHoyUSeadk

Ipak, jedan od zaposlenih radnika obezbeđenja je pustio u javnost snimak aligatora u tržnom centru i naglasio da je uprava usmrtila aligatora nakon ovog incidenta, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.