U trendu

Ratko Knežević: Za CG ima nade, konačno je srušena cigaret/kokain mafija

PODGORICA – Ratko Kneževcih, kum odlažećeg šefa crnogorske države Mila Đukanovića, poručio je nakon predsedničkih izbora da za Crnu Goru ima nade i da će ubrzo, sada, krenuti prema EU.

Knežević, nekadašnji šef crnogorske trgovačke misije u Vašingtonu, novinar, diplomata i biznismen poručio je na svom Fejsbuku da je u Crnoj Gori konačno srušena cigaret/kokain koalicija, na čelu sa njenim šefom.

„Konačno je srušena cigaret/kokain koalicija sa svojom Familijom i njenim Šefom, na čelu, koja je upravljala državom i svim političkim i ekonomskim kategorijama njenog društva, decenijama, kao prepisano iz Narcos serija i mafijaških filmova“, napisao je Knežević.

On je, kako prenosi portal podgoričke Adria tv., naglasio da „onaj, ili oni, koji su uhapsili i procesuirali vrh sudstva i vrh policije Crne Gore, koji je skoro sav bio uključen u crnu ekonomiju i trgovinu nedozvoljenim robama, dobio je i ove izbore danas“.

„Materijala za nova hapšenja ima još. Pravda treba i mora biti zadovoljena. Čak se najviše dokaza nalazi već u javnosti, mediji su ih objavili više puta. Crna Gora je bila tipični primer onoga što se zove u političkoj terminologiji „zarobljenom državom“. Ona – od večeras – to više nije. Pobedili su procesi. Sada treba graditi inkluzivno, demokratsko i evropsko društvo, državu prava i pravde. Sve čestitke Jakovu Milatoviću, želim mu puno sreće i državničke mudrosti“, zaključio je Knežević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar