Seks skandal: Profesorka spavala sa pet učenika, pronašli i eksplicitne snimke (video)

Fiona Vioti (30) spavala je sa dečacima u školi Bišops Dajosesan Koledž“ u Kejptaunu između 2013. i 2019, potvrdila je istraga. Udata profesorka istorije u jednoj od najelitnijih škola u Južnoafričkoj Republici imala je seksualnu aferu sa bar pet učenika, prenose mediji.

Seks skandal obelodanio je jedan 18-godišnji đak, tvrdnjama da je bio u “intenzivnoj vezi” sa njom i da je počela da vrši pritisak kad je hteo da raskine.

https://www.youtube.com/watch?v=V8i782_LEw0&feature=emb_title

„U početku je pristao na sve, ali je postao žrtva kad nije mogao da raskine. Profesorka mu je u početku slala poruke da se nađu kod nje kući, ali je dostiglo nivo kada mu je svega bilo dosta, kaže roditelj učenika i dodaje da nije htela da ga ostavi na miru pa su na kraju otišli do direktora.

Fiona je koristila priliku da zavede tinejdžere i kao trener vaterpolo tima, a iznenada u oktobru dala je otkaz, nekoliko dana pre nego što se optužba pojavila u javnosti. Privatni istražioci koje je angažovala škola otkrili su da je ona ciljala punoletne đake bar šest godina, pre i posle udaje za investitora Pava Viotija (32).

Pronašli su i njene eksplicitne snimke koji su kružili školom i po internetu, ali nisu otkrili kome ih je slala.

Profesorka se prethodno bavila modelingom i njene fotografije su izašle u časopisu “Sports Illustrated”. Njen deda je bio direktor ove, inače hrišćanske, škole, dok je njen otac, kao i ona, tu predavao istoriju.

Lokalni mediji pišu da neće biti pokrenut disciplinski postupak jer je već dala otkaz, ali da je malo verovatno da će ikada moći da predaje.

Fionin advokat kaže da njegova klijentkinja ide na terapiju kod psihijatra…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.