Šokantni snimci: Podivljali ruski reprezentativci pretukli političara (video)

Ruski fudbalski reprezentativci Aleksandar Kokorin i Pavel Mamajev u pijanom stanju izazvali su skandal kada su u jednom kafiću u Moskvi fizički napali funkcionera ruskog Ministarstva za industriju i trgovinu Denisa Paka.

https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1049416519627808769

Na snimku, koji je postavljen na društvene mreže, vidi se kako je Kokorin Paka udario stolicom u glavu i zadao mu potres mozga i modrice.

Zajedno sa njima bio je Aleksandrov brat Kiril, a prema informacijama iz Ministarstva, uslediće tužba protiv fudbalera.

„Čuo sam da je bilo brojnih incidenata kada su oni u pitanju“, rekao je Pakov predstavnik za medije i najavio da će epilog ovog slučaja biti na sudu.

Ruski „Sport ekspres“ piše da će zbog incidenta članovi Zenita i Krasnodara biti izbačeni iz reprezentacije, a preti im i do pet godina zatvora. Takođe, u Zenitu su besni zbog ponašanja njihovog igrača, razmišljaju da momentalno raskinu ugovor, a ukoliko se to ne bude dogodilo, neće ga produžavati, jer ističe na kraju sezone.

„Zakon je isti za sve i krivci treba da budu zasluženo kažnjeni. Siguran sam da će Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovesti kompletnu istragu i utvrditi kazne za ovaj incident“, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Rusije Aleksandar Alajev i dodao da incidenti poput ovog bacaju senku na celokupan ruski fudbal.

Kokorin i Mamajev su već bili na udaru javnosti kada su odmah po eliminaciji Rusije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj izašli u noćni klub.

Samo nekoliko sati nakon prvog snimka, pojavio se još jedan na kom se vidi kako je dvojac, neposredno pre ulaska u kafić, pretukao još jednog čoveka na parkingu. Jasno se može videti kako žrtva ne pokušava ni u jednom trenutku da uzvrati udarac, ali ruski reprezentativci i njihova družina ne odustaju.

U jednom trenutku nesrećni čovek je uspeo da ustane i pobegne, ali su ga Kokorin, Mamajev i ekipa sustigli i ponovno brutalno tukli.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.