Šokantno: Američka kongresmenka slikala se gola – na nezgodnom mestu nacistička tetovaža (foto, video)

Američka demokratska kongresmenka Kejti Hil našla se u centru političke oluje nakon što su procurele fotografije na kojima pozira gola sa tetovažon nacističkog Gvozdenog krsta i puši bong.

Kejti je, takođe, fotografisana kako se ljubi sa mladom ženom identifikovanom kao njena pomoćnica Morgan Desdžardins.

Skandalozne fotografije prve otvoreno biseksualne kongresmenke iz Kalifornije objavljene su dan nakon što je protiv nje pokrenuta istraga zbog navoda da je imala seksualne odnose sa dvoje mladih zakonodavnih radnika, muškog i ženskog pola.

„Dejli mejl“, koji je prvi objavo sporne fotografije, navodi da su Kejti, njen muž Keni Helslep od koga se razvodi i Morgan godinama bili u poligamnoj vezi.

Fotografije koje su ogolile Kejtin divlji način života bile su praćene i porukama koje su otkrile da je bračni par njene golišave fotografije kačio na sajt pod nazivom „Da li bi j**ao moju ženu?“.

Podaci sa fotografija na kojima Kejti puši bong otkrivaju da su nastale 2017. godine, pre nego što je marihuana legalizovana za rekreativnu upotrebu u Kaliforniji.

Jeda od fotografija na kojima je političarka gola pokazuje da na desnoj preponi ima tetovažu Gvozdenog krsta, najvišeg priznanja u nacističkoj Nemačkoj, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.