U trendu

Srbin gurnuo ženu pod voz bez ikakvog razloga

U Ferdeu, koji se nalazi u okolini pokrajine Severna Rajna-Vestfalija  tragično je stradala 34-godišnja Nemica Anja N. koju je dvadesetosmogodišnji Džekson B. je bez ikakvog povoda i razloga gurnuo pod voz.

Naime, ubica nije poznavao žrtvu i nikome nije poznat motiv ovog gnusnog zločina. Kako navode mediji, svađe nije bilo, niti bilo kakvog razloga da je ubije, ali je mlada Nemica u subotu ujutru završila pod vozom, jer je Džeksonu došlo da ubije nekog.

Samo nekoliko sati posle ovog tragičnog slučaja oglasio se i njen očajni suprug putem društvenih mreža.

– Moju ženu su danas ubili. Nepoznati muškarac je gurnuo pod voz, bez razloga- napisao je njen suprug na Fejsbuku.

Počinilac Džekson B. je rođen u Nemačkoj, ali je poreklom sa Kosova i Metohije. Ubica živi u selu Haminkeln, samo 20 kilometara od mesta zločina.

Inače Džekson B. od ranije je poznat policiji, zbog krađa i nanošenja telesnih povreda. Dva puta je služio zatvorsku kaznu kao zamenu za novčanu kaznu koja mu je izrečena.

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija. – Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno delo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao podmuklo ubistvo s predumišljajem- navodi policija.

Vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu kaže da iako Džeskon B, živi tek godinu dana u selu, već ga svi znaju, ali nažalost, samo po zlu.

– Ovde nema ko nije doživeo neku neprijatnost od njega- kaže jedan komšija. Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekoliko ljudi podnelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i telesnih povreda. Prema rečima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigde nije radio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.