Tinejdž Jutjub zvezda namerno prešao u drugu traku, ubio sebe, nedužnu ženu i dete

Trevor Hitman (18), poznata američka zvezda „Jutjuba“ poginuo je juče u Kaliforniji.

Prilikom brze vožnje u suprotnom pravcu njegovo sportsko vozilo je udarilo u drugo. Na licu mesta su preminuli Trevor, 43-godišnja Elijen Pizaro i njena 12-godišnjakinja ćerka Arijana, dok je veliki broj drugih vozača povređen.

Ovaj 18-godišnjak, poznatiji kao Mekskilet, stvorio je bogatstvo igrajući video-igre. Međutim, u poslednje vreme imao je raznih poteškoća jer je obavljao „nelegalne radnje u video-igrama“. On na Jutjubu ima milione pratilaca, ali je jednom prilikom izjavio kako je zbog te „zabrane“ izgubio veliki broj onih koji prate njegov rad.

​„Dejli mejl“ piše da se Trevor namerno vozio neprilagođenom brzinom jer je želeo da izvrši samoubistvo, kao i da je patio od mentalne bolesti.

„Taj automobil je leteo“, „Izgledalo je kao da je na filmu“, „Bilo je užasno“, „Sve se dogodilo u nekoliko sekundi“, bili su samo neki od komentara očevidaca koji su dali izjave za tamošnje medije, prenosi Blic.

​Oni koji su ga poznavali ili pratili njegov rad, oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili svoju duboku tugu zbog smrti.

Detaljnom istragom biće utvrđeno kako i zašto je došlo do ove velike tragedije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.