U trendu

Trampa ‘razapeli’ zato što Melaniju bukvalno tretira kao psa (video)

Američkog predsednika Donalda Trampa kritikovali su korisnici društvenih mreža nakon što se pojavio video-snimak u kome se vidi kako suprugu Melaniju priziva tapkanjem po nozi, kao što se dozivaju psi.

Video-snimak, napravljen početkom meseca, na Tviteru je podelio pisac komedija Džejms Felton i u njemu se vidi kako Tramp gleda u pravcu Melanije i desnom rukom tapka svoju nogu, kao što se prizivaju psi, prenosi Njuzvik.

Felton je ironično ispod snimka napisao „Niko ne poštuje žene više nego ja“ i „Ovde, ovde devojčice. Dođi ovde, ženo, to je dobra devojčica“.

Kako se navodi, nije jasno šta je Tramp signalizirao tapkanjem i da li je sigurno da je to upućeno njegovoj supruzi, međutim brojni korisnici Tvitera protumačili su to kao ponižavajući način da se privuče njena pažnja. Do podneva, Feltonov tvit je prikupio više od 1.100 lajkova i 240.000 komentara.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Radoslav Radovoć

  Kada zapadna stoka(oprostite što tako nazivam zapadne medijejer je to najbladži termin za njih)nekoga ne podnosi, onda ne bira način da ga ojadi, ocrni, ponizi i izkompromituje.Očito je tim jadnicima žao što proba jednoj propaloj civilizaciji da ukaže da je put i način kojim ide pogrešan i da se mnogo toga mora trenutno mijenjati prije nego nas zadesi katastrofa kojoj nsjvećim dijelom kumuje ova zapadna medija.Tako su nas kao narod u očima svoga naroda prikszali kao koljače, zlikovce,manijake i razbojnike samo dabi se udvorili onakvima kao Klintonovi i Toni Vler,Vesli Klark i Olbrajtova.Stalno se kunu sa čuvanjem neke ko bajagi privatnosti,a guraju svoj smrdljivi nos(bolje reći njušku) svugdje gdje su sigurni da neće oststi bez njega.njima je žao što kao Buš ne vodi sa sobom psa i ne tapka koljena da mu dođe.Smrfljivo,ljigavo i brutalno poređenje svojstveno samo polu svijetu koji čini zapadna medija.

 2. Anonimni

  sirovina…

 3. Anonimni

  ha al voli njega melanija a imaju i dete :aha:

 4. bambi

  Pa dobro de, mozda zena voli da bude njegova kuca.

Napišite komentar