U trendu

U CG sada izvesno živi demokratija

PODGORICA – Iz pokreta Ura premijera vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića poručeno je danas da u Crnoj Gori sada izvesno živi demokratija i da je to najveći kapital koji je, kako kažu, ova stranka donela državi.

„Imamo razloga za zadovoljstvo jer smo sačuvali biračko telo, u mnogim opštinama gde nismo bili zastupljeni u lokalnom parlamentu sada imamo svoje predstavnike, u nekim opštinama rezultat u odnosu na prethodne izborne cikluse je bolji“, saopšteno je iz Ura nakon jučerašnjih lokalnh izborira u 14 crnogorskih opština.

Navode da Ura kao ozbiljan politički subjekat koji gleda u budućnost doneo je u prethodnom periodu nepopularne ali ispravne odluke koje znače bolje društvo, prestanak politike podela i mržnje, oštar obračun sa kriminalom i korupcijom…

„Stali smo na čelo fronta protiv mafije i ne nameravmo da odstupimo do kraja. Politika DPS-a i BEMAX koalicije poražena je i ovog puta a sada je vreme da se intezivnije posvetimo unutrašnjem jačanju i istrajnom radu usmerenom ka boljem životu svih naših građana“, naveli su iz Ura.

Raduje ih, kažu, što su opet pokazali da je njihova politika evropske, građanske i ekološke države magistralni pravac za većinu građana u biračkom telu Crne Gore i što je takva politika budućnost na kojoj će počivati moderna Crna Gora.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar