U trendu

Vanzemaljci? Užarene svetleće formacije na nebu Amerike (video)

Zagonetni objekti na nebu primećeni su u osam različitih područja u Dalasu i u Teksasu. Očevici otkrivaju da su se svetla kretala haotično i da su u jednom trenutku stvorila pravu liniju pre nego što su iznenada nestala sa neba.

Nedavno objavljeni snimci užarenih predmeta na nebu nad Dalasom u Sjedinjenim Državama podelili su korisnike društvenih mreža.  Mnogi tvrde da misteriozni objekti pripadaju vanzemaljskim civilizacijama, dok drugi insistiraju da u pojavama nema ništa sumnjivo i da su objekti optička varka ili helikopteri.

Video je snimio menadžer maloprodaje po imenu Džejver Estrada koji je prisustvovao rođendanskoj zabavi svoje bake i slučajno je pogledao u nebo.

„Video sam kako užarena svetla lebde veoma sporo i tada sam znao da je to nešto neobično – nije bilo zastrašujuće, već samo zanimljivo za gledanje. Verujem u vanzemaljce, pa mi je prvo palo na pamet NLO. Ne bih imao ništa protiv da nam vanzemaljci dođu u posetu, ali znajući nas u Americi, verovatno bismo ih odmah napali“, napisao je.

Na snimku koji je snimio mladić vide se četiri svetla koja lete u različitim formacijama – na početku, čini se da su objekti u obliku trapeza, a zatim formiraju kvadrat pre nego što se pomere u pravu liniju.

Među hiljadama korisnika koji su videli video, mnogi su tvrdili da su zagonetni objekti vanzemaljci.

Jedan korisnik je napisao: „Mnoge vrste vanzemaljaca preferiraju vruće i suve lokacije kao što je Teksas.  Apsolutno, 100% su vanzemaljci“.

„Oni [vanzemaljci] su sigurno tamo. Radim noću i uvek viđam neobične stvari na nebu, ali nam je rečeno da to ignorišemo“, napisao je drugi.

Međutim, bilo je onih koji veruju da su užarena svetla samo američka vojna avijacija.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.