U trendu

Velika potražanja za maskotom ZOI

Proizvođači suvenira vezanih za maskotu Zimskih olimpijskih igara (ZOI) Peking 2022. nakon Prolećnog praznika brzo nastavljaju rad kako bi zadovoljili rastuću potražnju za popularnom pandom.

Organizatori ZOI u Pekingu su saopštili u utorak da će specijalna kineska novogodišnja verzija Bing Dven Dvena uskoro izaći na tržište i da će se prodaja licencirane robe nastaviti najmanje do kraja juna, prenosi Kineska medijska grupa (CMG).

Kao odgovor na nedostatak ponude maskote Bing Dven Dven, organizatori su koordinirali sa proizvođačima i licenciranim fabrikama za proizvodnju igračaka da nastave rad. 

Maskota Bing Dven Dven, koja predstavlja mladunca pande obučenog u ledeno odelo, postala je glavna atrakcija Zimskih olimpijskih igara.

Maskota je postala toliko popularna da su svi srodni proizvodi, uključujući Bing Dven Dven minijature, lutke i privezke za ključeve, nestali iz licenciranih onlajn prodavca i fizičkih prodavnica u maloprodaji.

Džao Veidung, portparol Organizacionog komiteta Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, rekao je u nedelju da su organizatori preduzeli koordinisane napore da povećaju zalihe traženih proizvoda.

Jedan od proizvođača, Džindžiang Hegšeng u provinciji Fudžijan, naveo je u ponedeljak za Peking njuz da će kompanija nastaviti proizvodnju ranije nego što je planirano i da je kupila avionske karte za neke zaposlene kako bi se što pre vratili na posao.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar