U trendu

Vijesti: Ispitati poreklo imovine Zdravka Krivokapića

PODGORICA – Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) najavila je da će samoinicijativno ispitati poreklo imovine premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i članova negove porodice, prenose podgoričke Vijesti.

List navodi da je uputio pitanje ASK da li ispituje poreklo imovine premijera i njegove porodice, nakon što je SDP saopštio da se ona značajno uvećala u prethodnom periodu, kao i da li će pokrenuti postupak protiv premijera zbog sumnje u zakonitost pregovora o sudbini bolnice u Meljinama.

”Na temelju svojih nadležnosti, Agencija je pokrenula postupke radi utvrđivanja porekla imovine za javnog funkcionera Zdravka Krivokapića i člana njegovog zajedničkog domaćinstva”, rečeno je zvanično“Vijestima u ASK.

Biznismen Duško Knežević, čija je Atlas grupa vlasnik bolnice u Meljinama koja je u stečaju, prošle sedmice je izjavio da je o rešavanju problema u opštoj bolnici Meljine razgovarao sa premijerovom ćerkom Jelenom.

Vijesti dodaju da im iz kabineta Krivokapića nisu odgovorili da li je njegova ćerka razgovarala sa optuženim biznismenom u ime vlade i na osnovu čijeg ovlašćenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar