U trendu

U Beogradu priređen 'Pomen svim nevinim žrtvama komunističkog režima' – događaj izborne liste SNS

U Beogradu je danas priređen „Pomen svim nevinim žrtvama komunističkog režima“ što je, kako je saopštila Srpska napredna stranka (SNS), bio „događaj (izborne) liste ‘Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane’ „.

U govoru u Lisičijem potoku pod Dedinjem, na me­stu streljanja hi­lja­da ne­is­to­mi­šlje­ni­ka jugoslovenske vla­sti po­sle Dru­gog svet­skog ra­ta, kandidat za gradonačelnika liste SNS Aleksandar Šapić je rekao da „ne možemo da idemo napred ukoliko konačno, svi jedinstveno, bez obzira na neke druge naše različitosti, ne raščistimo sa fingiranom, prekrajanom istorijom“.

„Došlo je vreme da se stane sa dugo prekrajanom istorijom od strane boljševičko komunističkog režima koji je mnogima naneo štete, ali nikome kao srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Učinilo se da je nakon 2000. godine došao taj momenat, kada se malo krenulo, ali ubrzo i stalo. I nekako još uvek stojimo“, rekao je Šapić kod nedavno obnovljene „Kraljeve česme“, po­sve­će­ne kralju Jugoslavije Alek­san­dru Pr­vom Ka­ra­đor­đe­vi­ću.

Rekao je da je raskid „s fingiranom, prekrajanom istorijom“ jedini način „kako bi naši potomci konačno saznali pravu istinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar