U trendu

Kad Amerikanac uči bosanske fraze (video)

Bosanka Asja uči svog supruga Amerikanca da priča bosanske fraze

Učenje stranih jezika je uvek korisno, i često može biti i više nego zanimljivo. Međutim najzanimljiviji i najsmešniji trenuci budu oni kada nas neko uči frazama za koje mi mislimo da znače jedno, a zapravo uglavnom njihovo značenje bude dosta drugačije. Asja, Bosanka koja je udata za Amerikanca, Sema, došla je na ideju kako dobro da zabavi sebe i muža, i da video na svom kanalu učini što smešnijim.

Naime, u snimku koji je objavila na svom Jutjub kanalu Asja pokušava da Sema nauči nekim bosankskim frazama iz svakodnevnog razgovora. Ili je on bar tako mislio.

Asja je želela da se našali sa njime, te mu je rekla da se na „Dobar dan“ u bosanskom kaže „Ja volim da grlim ovce“. Međutim, tu nije stala, te mu je objasnila da se na pitanje „Jesi li gladan“, kaže „Nosim rasparane čarape“, dok je „Ja sam prdno u snu“ bio odgovor na „Jesi li završio fakultet“.

Dok je učio bosanski jezik, Sem je „lomio“ jezik, te je svaki odgovor kroz smeh ponavljao više puta, zbog čega je pobrao brojne simpatije na društvenim mrežama. Ipak, nadamo se da mu je Asja objasnila kako je sve bila šala, te da kad ga pitaju „Odakle ti novac“, neće zaista odgovoriti „Stigla tetka iz Nemačke“, kako ga je ona i naučila da se kaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.