U trendu

Američki glumac ostavlja trudnu suprugu: „Saznao sam da dete nije moje“ (foto)

Američki glumac Stiv Barton, najpoznatiji po ulozi u sapunici General Hospital, otkrio je da ostavlja svoju trudnu suprugu koja čeka dete s drugim muškarcem.

Osim kao karijerni izbor, sapunica je postala i deo Stivovog privatnog života nakon što je saznao za prevaru svoje supruge Šire Gastin s kojom je u braku već 23 godine. Pojedinosti o njihovom razlazu 51-godišnji glumac podelio je u storiju na svom Instagram profilu.

„Želim nešto da raščistim. Širi i ja smo se razišli. Ona je trudna s četvrtim detetom, koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelepe dece“, napisao je Stive u svojoj objavi i zamolio za privatnost. Par, koji je u braku od 1999. godine ima dve ćerke, Makenu i Bruklin, i sina Džeka.

Inače, Steve je bio deo glumačke postave sapunice General Hospital još od 1991. godine u kojoj je tumačio lik Džejsona Morgana, kada su mu krajem 2021. godine dali otkaz jer je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa.

„Nažalost, otpustili su me zbog stava o vakcinaciji. Znate, to boli. Ovo se za mene odnosi na ličnu slobodu i mislim da niko ne bi trebalo da izgubi osnovna sredstva za život zbog ovoga“, rekao je tada glumac, prenosi Page Six.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar