U trendu

Biković i Banderas u ruskom filmu o kockarima

Film „Izvan granica relanosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Chinkvemanija, u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Antonio Banderas, naći će se od 15. marta u bioskopima širom Srbije, najavili su iz MegaComfilma.

„Izvan granica realnosti“ je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu.

Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost.  Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Miloš Biković je o svom učestvovanju u filmu kazao da lik kojeg tumači nije dobar momak.

„On iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta“, kazao je Biković.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla.

Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu – nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

Jugoslav Pantelić, umetnički direktor FEST-a napomenuo je na jučerašnjoj konferenciji za medije da je Biković je svakako naš najuspešniji domaći glumac u inostranstvu, ali i da je, u razgovoru sa vlasnicima prava, dogovoreno da se taj film ostavi za prikazivanje nakon FEST-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar