Bila je ikona 80-ih, ali su je droga i brak sa Sigalom uništili (foto, video)

Keli LeBrok bila je filmska ikona 80-ih najviše zahvaljujući filmu ‘Žena u crvenom’, ali ova holivudska lepotica teško se nosila sa slavom.

Još pre uspeha s filmom ‘Žena u crvenom’, Keli je uživala u slavi i to zahvaljujući uspešnoj manekenskoj karijeri i u to vreme upala je u pakao droge i u jednom intervju priznala je da je u početkom osamdesetih imala samo 45 kilograma.

Iz Londona, u kome je odrasla, pobegla je u rodni Njujork misleći kako će se tamo lakše rešiti problema s drogom, a kada se izborila sa zavisnošću, zaljubila se u glumca Stevena Sigala.

Venčali su se 1987. godine i dobili troje dece, tri ćerke i sina, ali im je brak bio vrlo turbulentan i posle devet godina Keli je odlučila da se razvede, a razvod je uništio, priznala je ova danas 58-godišnja glumica.

https://www.instagram.com/p/BrGSqWYAha_/

Mediji su počeli da objavljuju sve detalje o njenom braku i razvodu od Sigala i zato je glumica iz kuće izbacila i televizor kako njihova deca ne bi gledala ni slušala informacije o odnosu s njihovim ocem.

Povukla se i odlučila da napravi pauzu od Holivuda. Iz Los Anđelesa se preselila na ranč u Santa Barbari i posle nekoliko godina vratila se glumi, a prihvatila je i holivudski trend estetskih operacija.

https://www.instagram.com/p/Bn6UDE7gDbr/

Nikada nije potvrdila što je sve ‘popravila’ na licu, ali očito je da je pokušala da zaustavi starenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.