Bila je najlepša glumica Holivuda, danas izgleda kao porcelanska lutka (foto)

Osamdesetih i početkom devedesetih, u vreme svoje najveće popularnosti i slave, Kim Besindžer bila je jedna od najlepših glumica Holivuda. Muškarce širom sveta ova zanosna plavuša privlačila je neodoljivom harizmom i vanvremenskom pojavom.

View this post on Instagram

#kimbasinger

A post shared by El Cadillac Negro (@elcadillacnegro) on

Bila je i Bondova devojke u filmu „Nikad ne reci nikad“ pored Šona Konerija, a status erotske zvezde stekla je nakon uloge u filmu „9 1/2 nedelja“ u kojem je glumila s Miki Rurkijem.

Kim je zavela mnoge muškarce, a među njima i muzičara Princa i glumca Ričarda Gira, a ljubav s kolegom Alekom Boldvinom krunisala je i brakom. Venčali su se 1993. godine i to nakon što je glumica proglasila bankrot. Naime, bila je rasipna u tom razdoblju najveće slave i nije vodila računa o  finansijama, mnogo se provodila i novac je brzo nestajao s njenog bankovnog računa. Alek joj je pomogao, a četiri godine posle venčanja rodila im se ćerka Ajrlend.

Hirovita narav glumice uz brojne problemi u odnosu ovog bračnog para doveli su do kraja ljubavi 2000. godine. Posle razvoda pala je u depresiju i povukla se iz javnosti na neko vreme, a tokom lečenja je postala zavisna od lekova.

Dana ova 65-godišnja glumica manje snima i više se posvetila humanitarnom radu, a sudeći po fotografijama s jednog događaja na kojem se pojavila ove nedelje, posvetila se i odlascima estetskom hirurgu jer joj se lice jako promenilo.

Kako se vidi na fotografijama, Kim nema nijednu boru i mnoge je podsetila na plastičnu lutku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.