U trendu

Bila je nezadovoljna: Britni je od dečka dobila bujnije grudi

Britni Spirs (35) u vezi je sa modelom Semom Asgarijem (23) od kraja prošle godine. Nedavno je Sem iznenadio pevačicu. Kupio joj je nove, bujnije grudi jer je bila nezadovoljna izgledom.

U tajnosti joj je prije nekoliko nedelja dogovorio plastičnu operaciju u Los Anđelesu, a oduševljena Britni prezadovoljna je rezultatima i novim izgledom. Sem i pevačica zajedno vežbaju i smatraju da je Britni dovela telo gotovo do savršenstva. Smetao joj je tek taj mali detalj da bude u potpunosti zadovoljna, a kako to nisu mogli da postignu vežbanjem, stvar su rešili kod plastičnog hirurga.

View this post on Instagram

Beautiful day for an outdoor workout!!! 🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Uskoro planiraju venčanje i u sklopu priprema za veliki dan ovo nije jedini zahvat koji je Britni napravila za budućeg muža, a verovatno ni posljednji. Nedavno su snimljeni i kako uživaju u Diznilendu sa Britninim sinovima Džejdenom Džejmsom i Šonom Prestonom. Pevačica decu ima iz drugog braka sa plesačem Kevinom Federlajnom. Nakon samo pet meseci veze venčali su se, a nakon samo dve godine se i rastali.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️ @disneyland

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

– To je bilo ludo vreme, stil života kakav nisam priželjkivao – rekao je Kevin.

Britni je Asgarija upoznala na snimanju spota za “Slumber Party”. Prijatelji kažu da je dugo nisu videli ovako srećnu, a da misle ozbiljno, dokazuje i činjenica da se par sve češće druži sa njenim sinovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.