U trendu

Bio je najbolji frajer u „Seks i gradu“, a danas izgleda još bolje (foto)

Glumac Džejson Luis u popularnoj seriji ‘Seks i grad’ glumio je neodoljivog Smita Džeroda, koji je uspio da ukroti Samantu Džons. Zavodnik danas ima 48 godina, izgleda malo drugačije, ali i dalje važi za seks simbol.

U seriji mu je zaštitni znak bila plava kosa do ramena. On sada nosi modernu, kratku frizuru, a na društvenim mrežama često deli fotografije sa svojim obožavaocima.

Inače, nakon završetka popularne serije Luis je sa televizijskog ekrana prešao na filmsko platno i snimio filmove poput ‘Ludačka košulja’, ‘Smrt i život Bobija Zija’ i ‘The Attic’, a u ‘Running Wild’ je njegova partnerka Šeron Stoun.

Nedavno je publika imala prilike da ga gleda u ulozi anđela u naučno-fantastičnoj seriji „Midnight, Texas“. Posvećen je veoma i humanitarnom radu, naročito izgradnji kuća za naujgroženije slojeve stanovništva. Živi na relaciji Njujork – Los Anđeles.

O privatnom životu ovog glumca ne zna se mnogo. U prošlosti se zabavljao sa kolegenicom Rosario Doson, a u poslednje vreme na crvenom tepihu se pojavljuje sa misterioznom brinetom.