Bivša misica HITNO završila u bolnici: Eksplodirali joj silikoni! (video, foto)

– Znam da to nije bilo ni pametno ni zdravo, ali grudi su nekad bile moj posao – kaže Danijel Lojd (35)

Bivšoj mis Velike Britanije Danijel Lojd (35) eksplodirali su implantanti koje je stavila u grudi. Kako prenosi britanski Mirror, bivša manekenka završila je u bolnici, a zbog nezgode skoro je izgubila život.

– Tog jutra probudila sam se u lokvi krvi. Nisam znala odmah šta se dešava, tek sam posle početnog šoka shvatila da su mi eksplodirali silikoni u grudima. Izgubila sam litre i litre krvi, a završila sam i na transfuziji. Prepala sam se, mislila sam da neću preživeti – rekla je Danijel koja priznaje da je „radila“ na sebi.

– Znam da to nije bilo ni pametno ni zdravo, ali grudi su nekad bile moj posao, moj izvor zarade. Bila sam u šoku, mislila sam da više nikad neću imati grudi – priznala je bivša misica.

Dodala je i to da joj je danas ipak žao što je uopšte stavljala silikone.

– Radila sam to zbog velikog pritiska javnosti. Uvek sam htela da budem savršena, a velike grudi bile su deo toga. Priznajem, sada mi je žao zbog toga, ali ne mogu da vratim vreme – dodala je bivša mis Velike Britanije koja je zbog neuspele operacije grudi morala nekoliko puta da ode „pod nož“.

Kako prenose britanski mediji, nakon incidenta sa silikonima, Danijel su se grudi smanjile za čak dva broja.

– Danas mi veličina grudi više nije važna, naučila sam svoju lekciju. Moj cilj je da budem srećna, zdrava i više da brinem o ishrani. Poručila bih svima da ne brinu o veličini grudi, silikoni ionako za 10 godina više neće biti u modi – rekla je bivša misica.

View this post on Instagram

Blue marlin 🎉

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.