Bizarno: Poznata Hrvatica prodaje svoj korišćeni donji veš za 16.500 evra (foto)

Starleta Ava Karabatić (31) pronašla je način kako da zabavi više od sto hiljada vernih pratilaca na društvenim mrežama. Zamolila ih je da joj postave pitanje na koje će bez cenzure odgovarati.

View this post on Instagram

#vip #bigbrother #serbia #avakarabatic #hairstyle

A post shared by HairStudio by Milos Djordjevic (@hairstudio_by_milos_djordjevic) on

Osim ponuda za brak kojih je i ovog puta bilo nekoliko, jedan obožavalac poslao joj je, u najmanje ruku, neobičan zahtev.

– Hoćeš mi da mi prodaš svoje nošene gaćice – napisao je. Diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika odgovorila je da je zainteresovana za ponudu koja je otvorena samo za one ‘dubljeg džepa’.

– Za 125 hiljada kuna (16.000 evra, prim.aut) prodajem gaćice, a grudnjak možete kupiti za 100 hiljada kuna (13.000 evra). Fotografije na kojima poziram gola možete naći na mojoj stranici – napisala je Ava.

Pre nekoliko meseci Hrvatica je otvorila profil na jednoj stranici na kojoj objavljuje fotografije i videosnimke bez cenzure. Na navedenom profilu Ava ima 38 fotografija i pet videozapisa, a pratioci moraju da plate ‘članarinu’ u iznosu od 26 evra da bi je gledali u najoskudnijem izdanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.