U trendu

Božićni filmovi stigli u bioskope

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi debitovao je „This Christmas“, koji zajedno sa šestoplasiranim filmom, „Fred Claus“, najavljuje božićnu sezonu u Americi.
Ove godine će Božić s Vajtfildovima biti nezaboravan i potpuno drugačiji od svih dosadašnjih. Svi su se okupili za novogodišnje praznike, što im godinama nije pošlo sa rukom, i svako je sa sobom poneo punu torbu briga i problema. Jelka je na mestu, kao i šareni ukrasi, tajne su na otvorenom, a porodične veze su po ko zna koji put na testu. Kako se njihovi životi ponovo susreću, svako nalazi rešenje za svoje probleme uz pomoć bližnjih i priseća se pravih vrednosti porodice. U filmu uloge tumače Redžina King (Regina King), Idris Elba (Idris Elba) i Mekhi Fajfer (Mekhi Phifer).
Na trećem mestu liste našao se prošlonedeljni pobednik – „Beovulf“ („Beowulf“), o kome smo već dosta pisali u odeljku Film.
Četvrto mesto zauzeo je akcioni film „Hitman“, koji će u domaćim bioskopima biti premijerno prikazan 6. decembra. Glavne uloge u ovom filmu tumače Timoti Olifant (Timothy Olyphant), Dagrej Skot (Dougray Scott) i Olga Kurilenko (Olga Kurylenko).
Agent 47 (Timoti Olifant) obučavan je da postane profesionalni plaćeni ubica, čije je najmoćnije oružje njegova hladnokrvnost i ponos; 47 su poslednje dve brojke bar-koda istetoviranog na njegovom potiljku i njegovo jedino ime.
Na petom mestu je animirana komedija „Pčelac Beri Medić“ („Bee Movie“), čija se domaća premijera 16. decembra u Centru „Sava“ ozbiljno približila.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.