U trendu

Brat Kevina Spejsija: Otac nas je zlostavljao, živeli smo u kući horora

Rendal Fouler, stariji brat glumca Kevina Spejsija koji je juče priznao da je homoseksualac, u ekskluzivnoj ispovesti za Daily Mail ispričao je sve o njihovom ocu zlostavljaču.

Rendal u razgovoru kaže kako je njihov otac bio nacista koji je i zlostavljao celu porodicu i zato su ga zvali čudovište. Otkrio je kako je njihova majka znala sve o zlostavljanju i ćutala je o tome i nije ga nikada prijavila.

Fouler je imitator Roda Stjuarta i vozač limuzine. Njegov život dosta se razlikuje od života slavnog brata Kevina. Rendal govori o tome kako je s Kevinom i sestrom Julie odrastao u kući horora kojom je vladao njihov otac sadista i osoba nacističkih uverenja. Zbog oca zlostavljača, Rendal je odlučio da nikada neće imati decu jer je strahovao od toga da bi se mogao ponašati prema njima isto kao otac.

Kevinov i Rendalov tata priključio se nacističkoj stranci u Americi dok su dečaci bili mali. Brijao je brkove da izgledaju poput Hitlerovih i redovno je seksualno zlostavljao starijeg Rendala. Njihovu sestru Džuli redovno je tukao pa je pobegla od kuće kad je imala 18 godina.

– Toliko je mračnih stvari bilo u našim odnosima i u kući u kojoj smo živeli. Prijatelji nisu smeli da nam dolaze kući, jer se otac bojao da će ući u njegov ured gde su na zidovima bili goli muškarci i žene. Meni je zabranio da budem izviđač kada je shvatio da u toj grupi ima dece kojima su roditelji Jevreji. Na večerama nam je držao predavanja kako se Holokaust nije dogodio jer su ga izmislili Jevrejj koji vode sve važne banke i Holivud – ispričao je Rendal, koji je najviše trpeo očevo zlostavljanje.

Ispričao je kako se Kevin povukao u sebe kao dečak i stvarao obrambeni zid, a Rendal kaže kako je zapretio ocu da će ga prijaviti ako zlodela koja čini njemu počne da radi i mlađem bratu. Rendal se jednom prilikom suprotstavio ocu pred mamom i bratom i sestrom, ali niko nije zauzeo njegovu stranu. Njihov tata preminuo je u 68. godini, a mama im je umrla 2003. godine. Kevin je njeno telo kremirao pod lažnim imenom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.