U trendu

Ćerka Dženifer Lopez trpi neverovatne uvrede zbog izgleda

Dženifer Lopez je žena koja blista u svakom trenutku, i na svim poljima svog života. Otuda verovatno i velika očekivanja javnosti i za njenu 13 godina staru ćerkicu Eme. Iz nekog razloga, ona se našla na meti brojnih kritika i onlajn trolova koji negativno komentarišu način na koji se tinejdžerka oblači koja, navodno, „ne brine previše“ o svom fizičkom izgledu.

Eme je nedavno skratila kosu i obojila je u tirkiznu nijansu, a uglavnom nosi baggy pantalone, neke autentične džempere ili preširoke majice i to je mnogima bio trn u oku pa su dali sebi za pravo da komentarišu kako jedno dete izgleda.

„Jadna, liči na tatu“, „Na koga li je ovakva?“, „Ono kada ti je mama J. Lo, a ti izgledaš ovako“, samo su neki od zajedljivih komentara na društvenim mrežama. Ima i onih koji krive Dženifer Lopez za to kako joj se ćerka oblači tvrdeći kako je pevačica uvek previše seksualizovana i da na neki način Eme to kompenzuje oblačeći široke i neupadljive stvari.

Niz mizoginih komentara nastavlja se u nedogled i samo je opomena da bi ljudi koji vode društvene mreže morali da preuzmu deo odgovornosti za ono što se pojavi onlajn kao i da je neophodno da se što pre iznađu način da se ovakvi komentari filtriraju i zabrane. U pitanju je dete od samo samo 13 godina. Ona može da se oblači kako hoće, a bez da joj potpuni stranci bilo šta prebacuju.

Nešto od tih gnusnih opaski će doći do nje i sigurno joj neće biti svejedno, sve iako joj je majka Dženifer Lopez.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.