U trendu

Crna kao avet: Slavna starleta u najčudnijem modnom izdanju – ikada (foto)

Kim se na Met Gali  pojavila sva u crnom, ali bukvalno – na sebi je imala crnu haljinu i masku preko lica, a od tela joj se videla jedino kosa.

Kardašijanka se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haute couture haljini s potpisom Balensjage, uz koju je nosila odgovarajuću masku preko lica i plašt. „Potpuno skrivajući njene crte lica i fizičku građu, ova kombinacija je rijaliti zvezdi dala nešto što ona dugo nije imala – anonimnost“, zaključili su iz američkog Voga.

Sa njom se ispred Muzeja moderne umetnosti u Njujorku pojavio i čovek u crnoj trenerci, kojem je lice takođe bilo prekriveno. Mnogi su spekulisali da je reč o Kanjeu Vestu, kontroverznom reperu i dugogodišnjem suprugu rijaliti zvezde.

Na crvenom tepihu pojavila se u društvu Demne Gvasalija, Balensiajginog dizajnera, koji je takođe bio maskiran, pa su mnogi na početku pomislili da ju je dopratio Kanje.

Šminker slavne Kim, Mario Dedivanović, na svom Instagram profilu objavio je fotografije našminkane starlete pre nego se uvukla ispod maske. „Ispod maske“, napisao je Dedivanović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.