U trendu

Da li je prepoznajete: Danas je jedna od najpopularnijih žena na svetu (foto)

Juče je u mnogim zemljama obeležen tzv. Dan očeva, koji se slavi treće nedelje juna, te su društvene mreže bile preplavljene fotografijama očeva poznatih ličnosti koje su im na taj način odale počast.

Među njima su bili i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, koji su podelili nekoliko, do sada neviđenih fotografija iz porodičnog života.

Ona koja je izazvala najviše pažnje bila je fotografija mlade Kejt Midlton u naručju svog oca Majkla. Na njoj je vojvotkinja obučena u kariranu košulju i farmerke, sa svetlijom kosom vezanom u kikice i fotografija je brzo prikupila milione lajkova, a mnogi su u komentarima primetili veliku sličnosti između Kejt kao devojčice i njenog najmlađeg sina Luisa.

„Princ Lui je isti Kejt kada je bila mala“, „Majl Midlton je veoma zgodan muškarac. Maleni Lui tako liči na njega. Divna fotografija“, „Da li je to Lui ili njegova mama?“, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Na drugoj fotografiji koji je Kensingtonska palata objavila na Instagramu, a koju je, kako stoji u opisu, snimila Kejt ranije ovog meseca, na ljuljašci u bašti nasmejani poziraju princ Vilijam i njegovo troje dece.

Fotografija je objavljena u čast vojvode od Kembridža koji je u nedelju proslavio 38. rođendan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.