„Deca su mi prestravljena“: Majkl Daglas suočio se sa optužbom za seksualno zlostavljanje

Majkl Daglas odlučio je da demantuje optužbe da je pre 32 godine seksualno zlostavljao jednu ženu, nakon što ga je s tom pričom suočio novinar Holivud Reportera.

Daglas je izneo svoju stranu priče i pre nego što je cela stvar izašla u javnost. Daglas kaže da ta žena tvrdi da je on masturbirao ispred nje pre 32 godine i kaže da je odlučio sam da izađe sa pričom u javnost jer su njegova deca prestravljena činjenicom da bi mogao da bude označen kao seksualni predator.

73-godišnjak tvrdi da je za priču saznao nekoliko dana pre Božića, na isti dan kad je njegov sin Dilan primljen na fakultet. „Svi smo se radovali, a onda sam primio poruku od svog advokata koji me je obavestio da The Hollywood Reporter želi da radi priču o zaposlenoj koja je za mene radila pre 32 godine“, ispričao je glumac.

„Ona tvrdi da sam ispred nje koristio neprimeren govor i da sam u telefonskim razgovorima koje sam vodio ispred nje, sa svojim prijateljima, pričao ‘prljavo'“, kaže. „Otpustio sam je sa tog posla, ali ona tvrdi da sam je izbacio iz industrije i da zbog mene više nije mogla da pronađe posao“, požalio se Daglas.

„Tvrdnja da sam masturbirao ispred nje je čista laž i izmišljotina, tu uopšte nema istine“, kaže i dodaje da mu je novinar kom je žena iznela tu priču takođe rekao da je ona naglasila „da je Daglas nikad nije dotakao i da je nije zlostavljao na taj način“.

„Najbolnije je bilo podeliti ovakvu priču sa suprugom i decom. Deca su mi prestravljena, idu u školu brinući se da će ovo izaći u nekom članku, da će pisati da sam seksualni zlostavljač. Boje se i nije im prijatno“, objasnio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.