U trendu

„Divne kosti“ među najgledanijim

Na trećem mestu liste najgledanijih filmova u Americi našao se novi film reditelja Pitera Džeksona (Peter Jackson) – "Divne kosti" ("The Lovely Bones"); Džekson je i koscenarista ovog filma. Glavne uloge u ovoj drami poverne su Marku Valbergu (Mark Wahlberg), Rejčel Vajz (Rachel Weisz), Sirša Ronan (Saoirse Ronan), Suzan Sarandon (Susan Sarandon) i Stenliju Tučiju (Stanley Tucci).
Zasnovan na proslavljenom bestseler romanu Alis Sibold (Alice Sebold), ovaj film bazira se na priči o ubijenoj devojčici koja posmatra svoju porodicu – i svog ubicu – s neba. Ona mora da izvaga želju za osvetom i želju da se njena porodica oporavi. Film "Divne kosti" biće premijerno prikazan na Festu 2010. godine.
Nastavak porodične komedije "Alvin i veverice 2" ("Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel"), koji se od proteklog vikenda prikazuje i u domaćim bioskopima, zauzeo je četvrto mesto liste, dok je najnovije ostvarenje reditelja Gaja Ričija, film "Šerlok Holms" ("Sherlock Holmes"), koji takođe možemo gledati u domaćim bioskopima, na šestom mestu.
Između ova dva filma na petom mestu liste našla se porodična komedija "The Spy Next Door" Brajana Levanta (Brian Levant). U novom filmu Džekija Čena (Jackie Chan) pratimo avanture Boba Hoa, bivšeg agenta CIA, koji preuzima svoj najozbiljniji zadatak do sada – staranje o tri deteta svoje devojke. Neprijateljski nastrojeni klinci čine sve da mu još više zagorčaju život, ali kada slučajno skinu tajnu formulu s Bobovog kompjutera, i njihov život se menja jer im je na tragu ruski terorista. Pored Čena u filmu igraju Amber Valeta (Amber Valletta) i Bili Rej Sajrus (Billy Ray Cyrus).
Romantična komedija "Prestupna godina" ("Leap Year") našla se na osmom mestu liste. Glavne uloge u ovom filmu tumače Ejmi Adams (Amy Adams), Metju Gud (Matthew Goode), Adam Skot (Adam Scott) i Džon Litgou (John Lithgow). Ana je zaljubljena u svog dečka Džeremija i misli da će je on veriti pre nego što krene na duži poslovni put u Dablin. Stvari se ipak odvijaju drugačijim tokom i Ana ostaje razočarana. Međutim, ubrzo će saznati za stari irski običaj da devojke mogu da prose momke poslednjeg dana februara prestupne godine. A ova godina je upravo takva. Međutim, vremenske prilike joj ne idu na ruku i ona ne uspeva da stigne do Dablina. Tako upoznaje Deklana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.