U trendu

„Đavo“ među najgledanijim filmovima

Na drugom mestu liste najgledanijih fimova u Americi našao se "Easy A", u kom glavne uloge tumače Ema Stoun (Emma Stone), Amanda Bajns (Amanda Bynes), Tomas Hajden Čerč (Thomas Haden Church), Patriša Klarkson (Patricia Clarkson), Liza Kudrou (Lisa Kudrow), Stenli Tuči (Stanley Tucci) i Malkom Mekdauel (Malcolm McDowell).
Srednjoškolka Oliv Pendergast postaje žrtva školskog ogovaranja kada se lažno poveri najboljoj prijateljici i ispriča joj o vrućem vikend susretu s novopečenim fakultetlijom. Kreću govorkanja o njenoj promiskuitetnosti, u čemu ona u početku uživa jer je do tada važila za školskog štrebera. Ne shvatajući ogovaranja dovoljno ozbiljno, Oliv pristaje da pomogne prijatelju koga svi u školi zafravaju tako što objavi da je spavala s njim, misleći da će to i njemu doneti popularnost u društvu. Te laži doneće Oliv veliki problem kada društvo počne da je naziva daleko lascivnijim imenom, a religiozni fanatik Marian odluči da školskom odboru predloži da bude izbačena iz škole.
Na trećem mestu liste najgledanijih filmova je horor triler "Ćavo" ("Devil"), koji dolazi iz radionice M. Najt Šajmalana (M. Night Shyamalan). Jedna od uloga u ovom filmu poverena je našoj Bojani Novaković.
Pet neznanaca iz Filadelfije započeće svoj dan rutinski. Ušetaće u poslovnu zgradu i ući u lift. Sastaće se u tom zatvorenom i skučenom prostoru koji su primorani da dele i niko neće obraćati pažnju na druge. Zajedno će biti samo nekoliko trenutaka. Ali, kada se lift zaglavi, ispostaviće se da je ono što isprva deluje kao slučajno dešavanje sve samo ne slučajno. Sudbina je došla po svoje.
Danas će ovi neznanci razotkriti svoje tajne i svesti račune za svoje grehe. Užasne stvari počinju da se dešavaju jednom po jednom, a sumnja u to ko je odgovoran za sve to prebacivaće se s jednog na drugog sve dok ne dođu do užasavajuće istine: jedan od njih je đavo, lično.
Ovaj film stiže u domaće bioskope 4. novembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.