U trendu

Drama slavne pevačice: Hoće li Dženet Džekson ostati bez sina?

Nakon što je popularna pevačica Dženet Džekson odlučila da se razvede od katarskog milijardera Visam Al Mana, ponovo je iščekuje nova životna borba.

Samo nekoliko nedelja nakon što su dobili sina, pevačica je zatražila razvod. Kako su navodili svetski mediji, ona je zatražila razvod zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole.

Prema najnovijim informacijama koje su preplavile medije u Americi, Al Man ne želi da se preda i prepusti pevačici brigu o sinu jedincu.

Zabrinuti Al Man sada se na sve načine trudi da se u javnosti pokaže u što boljem svetlu. Prema nekim navodima, nedavno je čak unajmio paparace koji su ga fotografisali u parku dok nežno drži sina i hrani ga mlekom, a sve kako bi ostavio utisak brižnog i požrtvovanog oca.

Oni koji znaju više, tvrde da će Al Man uskoro započeti bitku za starateljstvo, a kakav će na kraju biti ishod svega ostaje da se vidi.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/291296/drama-popularne-pjevacice-hoce-li-janet-jackson-ostati-bez-djeteta#sthash.bptMw85S.dpuf

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar