U trendu

Likovi „Ledenog doba 2“

Skrat
Skrat, veverica sa sabljastim zubima, ponovo je tu. Još uvek juri neuhvatljivi žir, ovog puta kroz vodeni, blatnjavi haos. Međutim, ovog puta će odigrati pomalo herojsku ulogu.

Eli (Menijeva simpatija)
Eli je ženka mamuta koja veruje da je oposum i zadovoljna je time. Izgubila je porodicu dok je još bila jako mala i usvojila ju je i odgajala porodica oposuma. Poznaje samo oposumsku kulturu i njihov stil života. U stvari, niko joj nikada nije rekao da ona nije oposum i, pošto nikada nije videla mamuta pre nego što je srela Menija, nije znala da bi to i sama mogla da bude. Vesela je i slobodnog duha, što predstavlja izazov za Menijeva stroga pravila mamutskog ponašanja. Eli dolazi u paketu sa svoja dva oposumska brata, koji se zovu Kreš i Edi.

Kreš (Elin brat oposum)
Pomnožite „Jackass“ sa dva. Za Kreša nema drveta s kojeg ne bi mogao da se katapultira, nema životinje toliko opasne da on ne bi probao da joj se suprotstavi, niti jame s katranom koja je prevruća ili prevelika da bi on mogao da je preskoči. On je odvažan, brbljiv i stalno izaziva nevolje. Ipak, voli svoju sestru i štiti je od svega. Definitivno je agresivniji od svog brata Edija.

Edi (Elin brat oposum)
Edi u stopu prati svog brata Kreša kroz sve njegove vratolomije. I on je spreman da uradi sve kako bi zaštitio svoju sestru Eli. Edi je osećajniji od dva brata oposuma.

Kretaceous (Kreda) i Maelstrom (Vrtlog)
Oni su bili zamrznuti od doba jure, a sada kada su odmrznuti, spremni su da ponovo vladaju. Večita pretnja, poput ajkule, ova dva zlikovca terorišu životinje i traže načine da ubrzaju potop.

Brzi Toni
Brzi Toni je smutljivi oklopnik s moralom vašarskog trgovca. On svima govori da se bliži kraj sveta dok im prodaje beskorisnu opremu za preživljavanje. Na njegovo iznenađenje, ta proročanstva se ispunjavaju i on je primoran da Meniju pruži korisne informacije o pretećem potopu.

Čoli
Čoli, veoma veliko praistorijsko stvorenje, jeste kombinacija medveda i konja. Blage je naravi, ali ima veliki problem s nadimanjem i varenjem. Čak mu je njegov klan naredio da ostane na začelju dok se ne promeni pravac vetra.

Mini-lenjivci
Upola manji od Sida, mini-lenjivci su pleme ljupkih stvorenja koja veruju da je Sid njihov bog vatre. Oni ga kidnapuju na spavanju i odvode u svoje selo, gde ga slave i poštuju. Sid veruje da ga konačno neko tretira s poštovanjem koje zaslužuje – dok ga ne vežu i bace u jamu s lavom, kao žrtvu koja bi trebalo da ih spase od potopa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.