U trendu

Dženifer Aniston konačno otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom

Što se tiče ljubavi rekla je voditelju Hauardu Sternu da nije imala velikih uspeha…

Glumica Dženifer Aniston uvek je držala do svoje privatnosti, pa tako ni nakon razvoda od Breda Pita nije komentarisala pisanje medija.

U par navrata, vrlo oskudno je komentarisala razvod, njihov odnos. Jednom prilikom je izjavila da „nije kul“ to što je Anđelina Džoli dala intervju u kojem je pričala o tome kako su se Bred i ona zaljubili i kako je jedva čekala da dođe na snimanje filma „Gospodin i gospođa Smit“, a tada su Dženifer i bred još uvek bili u braku.

Međutim, tokom gostovanja u emisiji „The Howard Stern Show“ ona je odlučila da odgovori.

Na pitanje voditelja da li joj je bilo neprijatno kada je prošle godine tokom izolacije učestvovala u virtuelnom čitanju scenarija za film „Fast Times at Ridgemont High“, u kojem je učestvovao i Bred Pit, Anistonova je rekla: „Ne! Bilo je jako zabavno. Znaš, Bred i ja smo drugari. Mi smo prijatelji, razgovaramo. Nema nikakve neprijatnosti, osim možda za one koji su gledali i želeli da je bude“, rekla je.

Takođe, voditelj je pitao glumicu i da li pronašla ljubav, na šta je odgovorila: „Nisam. Do sad nije bilo velikih uspeha, ali uvek sam, naravno, otvorena za to“, iskrena je Anistonova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.