Dženifer Aniston otkrila koja rečenica joj je promenila život

O uspehu Dženifer Aniston nije potrebno diskutovati. Glumica je status velikog imena u Holivudu stekla još devedesetih kada je počela da glumi u legendarnoj seriji „Prijatelji“, a sledećih 25 godina ređali su se uspesi na filmskom platnu.

Ipak, čini se da ni zvezde poput Dženifer ne pršte od samopouzdanja baš usvakom trenutku.

Glumica je u intervjuu za Harper’s Bazar otkrila da je jedna rečenica, koja joj je bila upućena kada je imala samo 11 godina, zauvek promenila njen život.

„Sećam se da mi je roditeljska figura u kritičnom dobu od 11 godina nakon večere rekla da sam dobila dopuštenje da odem od stola jer nisam imala ništa zanimljivo da kažem. Tu ću rečenicu zauvek pamtiti i, ako ćemo iskreno (a hoćemo jer imam 50 godina), ona mi je obeležila celi život“, izjavila je Dženifer.

Dodala je da joj uvek bilo neverovatno prijatno da daje svoj glas tuđim rečima, ali kada je za stolom punim stranaca, ponovo se oseća kao da joj je 11 godina.

Ipak, glumica ističe da je u poslednje dve godine počela intenzivno da razmišlja o tome kakav je uzor mladim devojkama i kakvu im poruku šalje pa želi da se potrudi da ničiji život ne obeleži slična rečenica kako bi baš svi znali da je njihova reč bitna i da ima snagu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.