U trendu

Dženifer Eniston pozirala u toplesu i u 50. godini izgleda neverovatno (foto)

Dženifer Eniston fotografisala se za letnje izdanje časopisa „Harper’s Bazaar“ i skinula skoro sve sa sebe i još jednom izazvala oduševljenje javnosti svojim mladolikim izgledom i neverovatno vitkom linijom.

Glumica koja je nedavno proslavila 50. rođendan bez imalo straha pozirala je obučena samo u kratki kožni šorc i čarape, dok je grudi prekrila rukama.

Međutim, iza ove fotografije krije se snažna poruka koju bi je svaka žena trebalo da čuje, smatra Dženifer.

„Mislim da su naša tela prelepa i da bi trebalo da ih slavimo i da se u njima osećamo sjajno, bez obzira na naše godine. Ne bi trebalo da ih se stidimo“, izjavila je Anistonova u intervjuu i zaključila da u ovim njenim fotografijama nema ničeg neprimerenog.

Kako je otkrila, oseća se bolje nego ikad u sopstvenoj koži, ali joj ponekad telo šalje signale da bi trebalo da uspori. Tako je imala već nekoliko povreda kolena pa se našalila da bi možda trebalo da ih podmaže.

Uprkos povredama, ne odustaje od redovnog vežbanja.

„Vežbam četiri ili pet puta nedeljno. Osim toga, poslednje dve godine tri ili četiri puta nedeljno treniram s mojim dragim trenerom boksa Lejonom“, rekla je i dodala da upravo njemu može zahvaliti što je napokon zavolela vežbanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.