U trendu

Džoni Dep na sudu otkrio „najokrutniju stvar“ koju mu je uradila bivša žena

Džoni Dep i Amber Herd i juče su se nali oči u oči na sudu u Londonu, gde slavni glumac vodi parnicu protiv medijske kuće News Group Newspapers i Dena Vutona zbog toga to su ga u članku nazvali „nasilnikom koji je prebio ženu“.

Zvezda „Pirata sa Kariba“ negira da je bio nasilan prema bivšoj, 23 godina mlađoj supruzi, od koje se razveo 2017. godine, a na sudu je Dep izneo i mnogo potresnih detalja o odnosu sa Amber.

Par je u avgustu 2014. godine otputovao na odmor na Bahame. Prema navodima Herdove, Dep je tada napao, a razlog tome bio je što se „skidao“ sa Roksikodona, leka protiv bolova koji mu je prepisao lekar, što glumac negira.

Džoni je na sudu, u svojstvu svedoka, rekao da je Amber često intervenisala na svoju ruku i uskraćivala mu lek, a to je opisao kao „najokrutniju stvar koju je ikada uradila“, prenosi Dejli Mejl. Pred sudom je rekao i da je tokom tog odmora „jecao kao malo dete“ na podu zbog osećaja straha i anksioznosti nakon što mu je Herdova sakrila lekove.

Na sudu su pokazane i sms poruke između Amber i Džonijevog lekara i medicinske sestre, u kojima ona navodno njih moli za pomoć i tvrdi da je Dep odgurnuo.

„Ja smatram da u tom trenutku nisam bio u fizičkom stanju da ikoga odgurnem. Negiram da sam je gurnuo. Reći ću i da verujem da je njeno svedočenje lažno i da je samo deo dosijea koji je pravila protiv mene“, izjavio je 57-godišnji glumac.

Kada je advokat tokom ispitivanja naglasio da je Amber Depu uskraćivala lekove koje nije trebalo ni da ima, on je odgovorio: „Zašto bi ona imala lekove koje ja ne bi trebalo da pijem?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar