U trendu

Ekhart kao negativac i princ

Poznati holivudski glumac Aron Ekhart (Aaron Eckhart) priključio se ekipi filma „Mračni vitez“ („The Dark Knight“), nastavku hita „Betmen počinje“ („Batman Begins“) iz 2005. godine, kao negativac Harvi Dent/Dvolični (Two Face). Krajem prošle godine objavljeno je da će se u ulozi Betmenovog najvećeg neprijatelja – Džokera, pojaviti Hit Ledžer (Heath Ledger).
Harvi Dent je okružni advokat Gotam Sitija i Betmenov saveznik. Nakon što je polovina njegovog lica unakažena kiselinom, Dent tone u ludilo i postaje šef mafije, poznatiji kao“Two Face“, koji bacanjem novčića odlučuje da li da čini dobro ili loše. Tu ulogu u filmu „Betmen zauvek“ (1995) tumačio je Tomi Li Džouns (Tommy Lee Jones).
Kristofer Nolan (Christopher Nolan) će se vratiti kao režiser, a Kristijan Bejl (Christian Bale) ulozi Brusa Vejna/Betmena. Morgan Frimen (Morgan Freeman), Majkl Kejn (Michael Caine) i Gari Oldman (Gary Oldman) će takođe reprizirati uloge koje su tumačili u prvom filmu. Scenario „Mračnog viteza“ napisao je Nolanov brat Džonatan (Jonathan Nolan) na osnovu priče koju su osmislili Kristofer Nolan i Dejvid Gojer (David Goyer).
Aron Ekhart će ove godine igrati i pored Ketrin Zite-Džouns (Catherine Zeta-Jones) u romantičnoj komediji „Bez rezervacije“ („No Reservations“), koja u domaće bioskope stiže 13. septembra. U ovom filmu Skota Hiksa (Scott Hicks) ostale uloge tumače Abigejl Breslin (Abigail Breslin) i Patriša Klarkson (Patricia Clarkson).
Vrhunski kuvar Kejt Armstrong (Zita-Džouns) živi svoj život onako kako vodi kuhinju u otmenom restoranu na Menhetnu – čvrstom rukom i snagom koja opčinjava i plaši svakoga oko nje. Sa zapanjujućom preciznošću ona prolazi kroz svaku užurbanu smenu, koordinišući stotine obroka, pripremajući delikatne sosove, uređujući svako jelo do apsolutne perfekcije. Njena perfekcionistička priroda biće testirana kada u njenu ekipu stigne novi drugi kuvar, veseli i opušteni Nik Palmer (Ekhart). I sam kulinarska zvezda, Nik voli da sluša operu dok radi i da zasmejava sve oko sebe. Njegov opušteni pristup, kako u životu tako i kulinarstvu, sasvim je suprotan od Kejtinog, ali hemija između njih je očigledna.
Možda bi bilo lakše suočiti se s turbulencijama na poslu da Kejt ima mir kod kuće. Ona se trudi da uspostavi vezu sa svojom devetogodišnjom nećakom Zoe (Breslin), koja je nedavno neočekivano došla da živi s njom. To bistro i oštroumno dete se očigledno ne uklapa u Kejtinu rutinu, ali je ona čvrsto odlučila da za Zoe načini prijatan dom – čim shvati kako. Ako želi da izgradi jaku vezu sa Zoe, nađe sreću s Nikom i ponovo otkrije glad za životom, moraće da pokuša nešto smelo i novo, i da nauči da se izrazi i van svoje kuhinje. Za Kejt, to je kao da pokušava da kuva bez recepta.
Pročitajte više o ovom glumcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar