Evo čime se bavila Kejt Midlton

Kejt Midlton (35) se poslednjih nekoliko godina pojavljuje na svim važnim društvenim i kraljevskim događajima, ali ona je i pre ulaska u kraljevsku porodicu bila sasvim „normalna“ devojka sa „normalnim“ poslom.

Supruga britanskog princa Vilijama (34) pre odlaska na fakultet odlučila je da godinu dana pauzira od obaveza. Putovala je svetom, a najviše je boravila u Čileu i Italiji.

Nakon što je 2005. godine diplomirala istoriju umetnosti, Kejt je kratko radila za svoje roditelje. U porodičnojfirmi bila je zadužena za dizajniranje i produkciju kataloga, ali i marketing i fotografiju. Nakon toga se preselila u London, gde je na pola radnog vremena radila u prodavnici dečje odeće.

Bivša vlasnica te prodavnice kasnije je izjavila kako se Kejt ponašala vrlo zrelo i prizemno na poslu, uprkos neprestanoj pratnji novinara zbog njene kraljevske veze. Kasnije je odustala od posla, jer je navodno želela više vremena za sebe, iako kruže glasine da je u to vreme razmišljala o fotografskoj karijeri, prenosi 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.