U trendu

Fanovi zabrinuti: Drastična promena slavne glumice (foto)

Ovakvu je još nismo videli

Dobitnica Oskara zamenila je svoje plave uvojke kratkom frizurom, a primećeno je da je glumica drastično izgubila na težini.

Nikol Kidman važi za veoma talentovanu i gracioznu glumicu koja je svoje umeće pokazala u kultnim filmovima, kao što su „Sati“, „Dogvil“, „Mulen Ruž“, „Širom zatvorenih očiju“.

O više decenijskoj karijeri i ulogama, jednom prilikom Kidmanova je rekla: „Trudim se da promenim u lik kog tumačim. Uvek se radilo stvoriti lik i oživeti ga“.

Ipak, njena trenutna „transformacija“ je neke iznenadila, a mnoge je i zabrinula. Naime, nedavno je objavila fotografija na svom Instatgram profilu sa majicom na kojoj je natpis filma „BMX Bandits“ iz 1983. godine.

Na ovaj način dala je podršku australijskom sportisti Loganu Martinu, biciklisti, koji je odneo zlato u Tokiju. Na slici Nikol ima kratku kosu, što je iznenadilo mnoge, a koji su joj uputili reči hvale da joj frizura odlično pristaje. Ono što takođe „upada u oči“ jeste to da je glumica smršala što se vidi po rukama i ključnoj kosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.